Now the Germans know us too

Today a someone I once met pointed me to an article about Laura speaks Dutch in one of the leading newspapers in Germany. Go figure: His wife is in Germany, reads the paper and links this to me. The article is clearly funny and a must read if you speak German. There are a few facts a little bit different, but who cares. This is really funny. So German-speaking listeners: Welcome!

2 thoughts on “Now the Germans know us too”

  1. Hartelijk bedankt! Ik heb de podcast laatste week gevonden. Vind ik prima! Eigenlijk praat ik al een betje Nederlands omdat mijn moeder sinds 1987 nabij Leiden woont. Ik probeer steeds Nederlands te praten maar mijn uitspraak lijkt een ramp te zijn…De Nederlanders antwoorden altijd in Duits..:-) Dus ben ik blij dat jij de woorden zo duidelijk praat. Nu heb ik en goede voorbeeld. Bovendien zijn de informaties over Nederland en de Nederlanders heel interessant. Dankje voor deze podcast!!
    Frank
    Tip: Goed online-woordenboek for Duitse die Nederlands leren:
    http://www.uitmuntend.de

Leave a Reply